New Mexico

View listings

Realigro.com.hr je prva tražilica širom svijeta za promet nekretninama pomoću koje možete, bilo gdje u svijetu, pregledavati popise stambenih nekretnina za prodaju New Mexico

Nekretnina na prodaju u Novom Meksiku

Novi Meksiko, na kratkoj udaljenosti, graniči na jugu s Meksikom; na istok s Teksasom i Oklahomom; na zapadu graniči s Arizonom.

Novi Meksiko je država na jugozapadu Sjedinjenih Država. U blizini Colorada. To uključuje pustinju Chihuahua i planine Sangre de Cristo. Glavni grad, Santa Fe, osnovan 1610. godine, poznat je po svojim luksuznim lječilištima i španjolskoj kolonijalnoj arhitekturi. Grad je ujedno i središte živopisne umjetničke scene, muzeja Georgia O'Keeffe, koji čuva umjetničke slike i operu na otvorenom u Santa Feu, zbog čega bi to moglo biti dobro mjesto za traženje nekretnina za prodaju u Novom Meksiku.

Država Novi Meksiko, poznata kao "zemlja čarolije", bila je 47. država koja je dodana Sjedinjenim Državama. Po veličini je peta po veličini država, ali unatoč tome stanovništvo je samo 36. u zemlji. Postoje tri američke indijanske rezervacije i 19 pueblosa.
Gospodarstvo u velikoj mjeri ovisi o američkoj vojsci. Postoji nekoliko vojnih i zrakoplovnih baza i drugih instalacija kao što su testna i manevarska polja i ispitna polja. Novi Meksiko je također dom brojnih tehnoloških laboratorija.
Ulaskom u Uniju 1912. kao 47. država, Novi Meksiko sada zadržava više svojih pred-SAD-a. kulturne baštine gotovo svake druge države. Zahvaljujući toj solidnoj španjolskoj baštini, stanovništvo Zemlje čarobnosti je više od 46% Hispanoamerikanaca, što je najveći postotak u naciji, dok je još 9% identificirano kao Indijanac, treći najveći postotak u SAD-u. 36% novih Meksikanaca kod kuće govori drugi jezik osim engleskog, što je odmah iza Kalifornije, a država je jedna od samo četiri manjinske države zajedno s Kalifornijom, Havajima i Teksasom.

Nije ni čudo da mnogi Amerikanci ne vjeruju da je Novi Meksiko dio Sjedinjenih Država zbog svojih razlika s ostalim državama SAD-a.

Ako lovite nekretninu za prodaju u Novom Meksiku možete vidjeti slikovitu prijestolnicu Santa Fea i šarmantni grad Taos koji svake godine privlači milijune turista svojim galerijama, muzejima i kolonijalnim trgovima. Oni također dolaze za devet državnih skijališta, uključujući glavnu skijašku destinaciju Skijaške doline Taos. Još jedna omiljena posjetiteljica je nova jedinstvena meksička kuhinja države, koja uključuje plavi kukuruz, piñon orahe, sopapillas, adovada meso i iznad svega zeleni papar.

Velika pustinja u Novom Meksiku i niska gustoća naseljenosti čine državu pogodnom za istraživačke objekte za nuklearno oružje, uključujući i Nacionalni laboratorij u Los Alamosu. Kasnije je u Novom Meksiku otvoren Nacionalni laboratorij New Mexico Sandia, još jedan istraživački centar za obrambenu tehnologiju i pilot postrojenje za izolaciju otpada, jedino mjesto za odlaganje nuklearnog otpada u zemlji.

Još viši je Los Alamos, s velikom koncentracijom znanstvenika i istraživača koji rade u Nacionalnom laboratoriju u Los Alamosu.

Santa Fe tržište nekretnina je među najskupljima u Novom Meksiku, iako Santa Fe vrijednosti nisu među najskupljima u Americi pa bi to moglo biti vrlo zanimljivo mjesto za vašu nekretninu za prodaju u Novom Meksiku.

Obiteljske kuće su najčešći tip smještaja u Santa Feu i čine 57,16% gradskih stambenih jedinica.

U usporedbi s Novim Meksikom, posljednja godišnja ocjena Santa Fe je preko 90% drugih gradova i gradova u Novom Meksiku.

Jedna vrlo važna stvar koju treba imati na umu je da su to prosječne stope zahvalnosti za grad. Pojedinačne četvrti unutar Santa Fe-a razlikuju se po svojim investicijskim potencijalima, ponekad za veliku stvar.

Tržište nekretnina u Albuquerqueu ide prilično dobro i zanimljivo je za prodaju nekretnina u Novom Meksiku. Zapravo, brojke se čine boljima nego prethodnih godina. U ovom trenutku u Albuquerqueu se nalazi oko 2.900 domova. Ovaj put prošle godine bilo je 3.600.

Čak i ako se potražnja za nekretninama za prodaju u Novom Meksiku povećava, povjerenje za njihovo izgradnju se smanjuje.

Uglavnom je to zbog nedostatka zaliha, nedostatka radne snage, nedostatka drva koje se događaju i naravno kamatne stope također utječu na to.

Tako da prije nego što odluči kupiti nekretninu za prodaju u New Mexico morate uzeti u obzir mnoge čimbenike.

  •  
    Preseljenje u Novi Meksiko. Emigranti i žive u Novom Meksiku

      Nastavljajući analizu najljepših nacija američkog kontinenta, ne možemo ne spomenuti jedinstvenu zemlju takve vrste. Kao što je poznato, Amerika je država koja pozdravlja mnoge etničke skupine, zbog čega je nemoguće ne pronaći vlastitu dimenziju. Danas smo odlučili analizirati državu punu moguć ...

Karta, kretanje cijena i statistike

Povezano Nekretnine

Cod. 16994

Prodaja 3 sobe, New Mexico, Santa Fe, Santa fe, via de

4,269,677.98HRK
Prodaja
3 sobe

334 m²
odličan stan za prodaju
UNAVAILABLE
Karta, kretanje cijena i statistike
 
 
2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Postavke

    Za bolje korištenje Realigro web stranica, postaviti postavke za jezik, valuta, kvadrata ili sq ft .

    Postavite sada Ne prikazuj ponovo
BB